CULINAIRE BUFFETTEN

Geen klassiek buffet bij Barbecuechef.
Barbecuechef brengt culinaire buffetten die uw smaakpapillen zullen verwennen zodat u kan genieten van buitenkeuken zoals het hoort.

Al onze buffetten worden met onze klanten op maat besproken. Hieronder kan u enkele voorbeeldbuffetten vinden, maar aarzel zeker niet om een menu op maat te ontvangen.

Bediening aan tafel is mogelijk, maar is standaard niet in onze prijzen meegerekend. U kan elke vraag ivm onze menu’s steeds stellen via ons contactformulier.

 

BUFFET MENU's

ONTDEK HIER ONZE CULINAIRE BARBECUE BUFFETTEN

Dé klassieker onder de klassiekers. We serveren een mix van vis, schaaldieren en vlees vers van de barbecue, aangepast naar jouw wensen. Vooraf presenteren we enkele hapjes van de barbecue.

Dit samen met ons standaard classic barbecue buffet, met groenten, side dishes, sauzen en brood.

Minimumaantal voor buffetbarbecue is 50 personen. (kleiner aantal kan tegen meerprijs)

 

Voorbeelden van menu’s op aanvraag beschikbaar.

De luxe versie van de klassieker onder de klassiekers. We serveren een mix van de betere vis, schaaldieren en topvlees vers van de barbecue, aangepast naar jouw wensen. Vooraf presenteren we enkele luxe hapjes van de barbecue.

Dit samen met ons luxe barbecue buffet, met extra groenten, enkele uitbreidingen op de side dishes, enkele verse sauzen en brood.

Minimumaantal voor een luxe buffetbarbecue is 50 personen. (kleiner aantal kan tegen meerprijs)

 

Voorbeelden van menu’s op aanvraag beschikbaar.

Wat kunnen wij nog voor uw feest regelen?

Eventplanner

Wij werken samen met de beste wijnzaken en beschikken over mooie wijnlijst. Aarzel niet om hier ons over te contacteren!

Bij een culinaire barbecue hoort geschikt bestek en servies!

Wenst u tafels en stoelen voor uw feest? Of wil u lounge meubilair op uw feest? Alles is mogelijk, wij luisteren graag naar uw wensen.

Naast lekker eten en drinken is een gezellige omkadering en inkleding één van de factoren voor een geslaagd feest. Wil u een themasfeest? Ook daar kunnen we u mee helpen!

Wilt u bediend worden aan tafel door ervaren kelners? Wij zetten het meest geschikte personeel in voor uw feest.

U wil toch ook niet afwassen na een feest? Wij zorgen voor afwassers indien gewenst!

Een hippe dj of een jazz ensemble of een sfeervolle coverband? Wij werken samen met enkele straffe artiesten!

U wilt een gezellig feest, maar heeft nog geen geschikte locatie? Wij hebben enkele prachtige locaties voor een culinaire barbecue. Een natuurgebied, een kasteeldomein of een plek met een prachtig uitzicht? Vraag zeker uw wens aan onze event planner!

U wil een professionele uitnodiging verzenden naar uw gasten? Een mini-website over uw event? Knappe menukaarten? Wij werken met creatieve grafische mensen samen!

Wat dacht u van een persoonlijk ontvangst van uw gasten op uw feest? Een professionele butler die alle gasten in alle professionaliteit ontvangt? Dat kan!

Wilt u onze partyplanner de avond zelf ter plaatse op uw feest? Dat kan, mits enkele nodige afspraken.