BARBECUE LUNCH

Waarom geen barbecue lunch bij u op het bedrijf?

Barbecuechef verzorgt voor vele bedrijven een korte maar culinaire lunch op maat. Ideaal om samen met de collega’s even bij te praten en te genieten van de beste barbecue gerechten. Wij voorzien een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert en dit alles klaargemaakt door de beste barbecuechefs.

Bediening aan tafel is mogelijk, maar is standaard niet in onze prijzen meegerekend. U kan elke vraag ivm onze menu’s steeds stellen via ons contactformulier.

 

 

CULINAIRE BARBECUE LUNCHES

ONTDEK HIER ONZE BARBECUE LUNCHES

Een lunch voor de culinaire fans. De beste culinaire barbecuegerechten uit heel de wereld!

Een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert om u tegen te zeggen!

Voorbeeldmenu op aanvraag 

Enkel voor gepassioneerde vleesliefhebbers. De beste Argentijnse steak, een smeltende lamsbout, pulled pork, de beste ribbetjes die je ooit at, enz…

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert om u tegen te zeggen!

Voorbeeldmenu op aanvraag 

De zee zit vol culinaire geheimen… wat dacht je van krab, langoustines, mosselen, gegrilde dagverse vis, een papillotte of zelfs een gegrilde kreeft?

Een voorgerecht, een hoofdgerecht met het beste uit de zee met een dessert als afsluiter!

Steeds dagvers en o zo culinair lekker op de barbecue!

Voorbeeldmenu op aanvraag 

Italië is meer dan alleen pizza en pasta. We maken lekkere bruschetta’s, gegrilde inktvis, gevulde kip, bistecca Fiorentina, saltimbocca en een lekker Italiaans dessert.

Een Italiaans voorgerecht, een super hoofdgerecht en een heerlijk Italiaans dessert als afsluiter.

Voorbeeldmenu op aanvraag 

Wat kunnen wij nog voor uw feest regelen?

Eventplanner

Wij werken samen met de beste wijnzaken en beschikken over mooie wijnlijst. Aarzel niet om hier ons over te contacteren!

Bij een culinaire barbecue hoort geschikt bestek en servies!

Wenst u tafels en stoelen voor uw feest? Of wil u lounge meubilair op uw feest? Alles is mogelijk, wij luisteren graag naar uw wensen.

Naast lekker eten en drinken is een gezellige omkadering en inkleding één van de factoren voor een geslaagd feest. Wil u een themasfeest? Ook daar kunnen we u mee helpen!

Wilt u bediend worden aan tafel door ervaren kelners? Wij zetten het meest geschikte personeel in voor uw feest.

U wil toch ook niet afwassen na een feest? Wij zorgen voor afwassers indien gewenst!

Een hippe dj of een jazz ensemble of een sfeervolle coverband? Wij werken samen met enkele straffe artiesten!

U wilt een gezellig feest, maar heeft nog geen geschikte locatie? Wij hebben enkele prachtige locaties voor een culinaire barbecue. Een natuurgebied, een kasteeldomein of een plek met een prachtig uitzicht? Vraag zeker uw wens aan onze event planner!

U wil een professionele uitnodiging verzenden naar uw gasten? Een mini-website over uw event? Knappe menukaarten? Wij werken met creatieve grafische mensen samen!

Wat dacht u van een persoonlijk ontvangst van uw gasten op uw feest? Een professionele butler die alle gasten in alle professionaliteit ontvangt? Dat kan!

Wilt u onze partyplanner de avond zelf ter plaatse op uw feest? Dat kan, mits enkele nodige afspraken.